vineri, 25 ianuarie 2013

Eros Sublim si pe facebook : )


Acest prim volum,  EL ŞI EA, ALCHIMIŞTII TANTRICI, IUBIŢII CURCUBEELOR”este acum pus la dispozitia publicului larg si in mediul virtual, pentru a pregati si anunta lansarea volumului II, din aceasta colectie de zece volume. Va rugam doar sa citati sursa, in rest o puteti distribui dupa bunul plac, fara a face totusi modificari la text. Va multumim!
Cei care doresc sa primeasca in e-mail cartea in format electronic, gratuit, pot sa lase o adresa de e-mail si sa ne scrie aceasta fie pe contul Eros Sublim de pe facebook, fie in adresele noastre de e-mail.
Vă invităm pe toţi cei cărora, le-a plăcut  această carte, să  ne trimite-ţi la redacţie, descrieri ale trăirilor frumoase din propria viaţă amoroasă sublimă sau chiar fantezii erotice inspirate! Ele vor putea fi publicate în următoarele volume.

  De asemenea, căutăm colaboratori şi promotori ai Literaturii Erotice Sublime în fiecare oraş, translatori în limba engleză şi desenatori de benzi desenate cu acestă tematică!
Corespondenţa, relatările şi alte detalii vor fi intermediate prin adresele de e-mail:
erossublim@yahoo.com şi erossublim@gmail.com
Pentru comenzi directe oferim un discount de până la 35% faţă de preţul din librării. Plata se va face ramburs prin poştă sau curier rapid! Se comandă minim 2 exemplare. Pret 1 buc. 20 lei.
Tel: 0724828949
Vă aşteptăm cu drag!

”Literatura Erotica Sublima este inceputul neoromantismului modern al noosferei mileniului III”
Cel care (se) Trezeste

miercuri, 29 aprilie 2009

CAPITOLUL IV

Motto:
“... Cât de frumoasă şi de binevoitoare poate să fie o rază de soare. Cât de atotcuprinzător poate să fie trilul unei păsări atunci când îl contempli,trăind prezentul şi fiind tu însuţi acel tril, aceea bucurie innocentă şi exuberantă a vieţii care se expansionează şi pătrunde totul.
Uiţi de tine şi exişti doar prin această magie unică şi mirifică! ...
Acel tril m-a purtat instantaneu pe raza de soare, peste tot verdele crud primăvăratic al câmpiei. O simţeam atunci cum creşte, se trezeşte la viaţă, ca fiind parte din mine.
Razele fără număr mă străbăteau, una după alta, vibrate de frumeseţea acelui tril ce izvora din pieptul meu cu aripi. Despicam aerul cu viteze ameţitoare şi îmi contemplam zborul din înălţimea cerului, până la înălţimea minusculă a firelor de iarbă şi a parfumului florilor ce impregnau toată roua, cu aceeaşi bucurie, mereu nouă, a lui A Fi! Unde mai eram eu, când doar această frumuseţe bea-tifică şi umitoare mai exista ?
M-a luat în ea, devenind parte din mine şi eu din ea, prin acea plonjare în realitatea ei omniprezentă, eram un martor viu la bucuria vieţii ce se desfăşura în mine! Soarele era sufletul meu, păsările – ochii mei, cerul era una cu cerul gurii mele, parfumul florilor – mirosul meu, primăvara – mama mea, câmpia verde – faţa mea, iar trilurile păsărilor erau strigătul meu de bucurie că exist!”

...Îşi aduse aminte cu multă fericire de recenta stare de transă extatică hiperlucidă şi profund benefică, pe care o trăiseră în această binecuvântată primăvară, a lui 2008!

...În imensitatea spaţiului celest începu să se audă o voce angelică atât de pură şi de o tonalitate înaltă. La început era suavă şi parcă şoptită, dar ca o cascadă, începu să se reverbereze insinuant şi din ce în ce mai imperios şi magnific, cuprinzând tot mai mult spaţiul!
Ceea ce era umitor era faptul că melodia acelei voci angelice divine, părea că emite mai multe note deodată şi trecea la altele fără nici o întrerupere, menţinând în schimb un crescendo constant, asemeni unei rugăciuni şi având o forţă atât de pură, ce iradia o lumină intensă, ce ajungea acolo unde voia instantaneu, oriunde în univers, lăsându-se auzită doar de cine trebuia!
La început vocea, transmitea suavă, asemeni unui izvor lin, dar cu puritatea unei voci de copil într-o catedrală, o rugă plină de puritate şi candoare Tatălui Divin. Apoi când începu să “vorbească” despre frumuseţile şi atributele dumnezeieşti, crescu într-un elan plin de aspiraţie, sfinţenie şi debordanţă angelică, ce părea fără margini! Nu se opri din crescendo-ul său magnific, până când însuşi Dumnezeu Tatăl nu îi răspunse cu o vibraţie a Iubirii copleşitoare! Se simţea acum în ea bucuria imensă şi tresărirea inimii sale de Înger al Luminii, emoţia şi fiorul profund al iubirii totale de Dumnezeu, al recunoştiinţei şi a unei umilinţe pline de slavă divină, ce începea acum să îşi transmită mesajul, tuturor celor ce o auzeau din toate cele trei universuri – fizic, astral şi cauzal!
El îşi dădea seama că nu putea auzi în întregime toate nuanţele şi intensităţile acelei voci ce îi vibra în gât, în inimă şi în sânge şi în toate corpurile sale subtile, curăţându-l şi înălţându-l intens, pentru că s-ar fi dizolvat instantaneu cu fiecare celulă în aceea mu-zică celestă. Simţea o rafinare extremă a întregii lui fiinţe, iar zona gâtului parcă îi lua foc, în timp ce bea gheaţă şi simţea că ar fi crăpat de plăcere în mii de bucăţi, dacă aceea voce angelică ar mai fi continuat! Iubita lui începu treptat să simtă empatic vibraţia ce el o emana în timpul realizării consacrării fructelor fuziunii lor amoroase lui Dumnezeu.
Îşi simţea Vishuddha Chakra pe punctul de a-i exploda de atâta savoare, puritate şi sfinţenie. Un val de orgasme palatine foarte subtile şi ritmate începu să îi facă să vibreze întregul templu al frumuseţii divine ce era Ea şi să coboare spre Poarta de Jad a templului ei. Labiile yoniului ei celest vibrau acum la unison cu lingamul lui erect, cu inimile lor şi cu corzile lor vocale! Când această stare de vibraţie înaltă şi de unison a fost atinsă şi percepută de vocea angelică, aceasta a încetat să mai vibreze melodia celestă, într-un elan brusc, ce avu darul să imprime tăcerii profunde ce a urmat, un salt înalt de conştiinţă spre comuniunea cu Dumnezeu Tatăl, pe care El însuşi o regiza! Acum grupuri de Îngeri şi spirite strălucitoare s-au strâns deja în ambianţa subtilă, pentru a asista la acel spectacol al iubirii, al transfigurării, al continenţei şi al dragostei divin orientate, a mai multor cupluri de pe planeta albastă, Pământul. Vocea angelică încă îşi mai făcea simţită ecourile vibraţiilor sale chiar şi în această misterioasă energie a eternului început, pe care erosul transfigurator, divin integrat, îl manifesta acum!
Dumnezeu oferea, prin imensa Sa Iubire şi Graţie, o nouă lecţie şi şanse de evoluţie spirituală pentru un mare grup de fiinţe din toate cele trei universuri. Pe pământ, milioane de cupluri se pregăteau pentru angrenarea la unison, a unei fuziuni amoroase extatice plină de iubire, transfigurare şi continenţă, a cărei energie urma să fie consacrată revigorării echilibrului sănătăţii Pământului şi a ridicării nivelului de vibraţii, benefice şi spirituale ale omenirii!
În planul eteric, spiritele naturii se pregăteau şi ele să recepteze şi să ducă cât mai bine această energie prin venele energetice tainice ale Terrei, adunându-se în locuri secrete de mare putere telurică, pentru a invoca şi transmite mai departe energia divină colosală, ce era predestinată prin Graţie să se manifeste în orele şi zilele următoare asupra Pământului şi a omenirii!
Elfii, gnomii, feele, zânele pădurii, spritele jucăuşe ale licuricilor şi fluturilor, împreună cu frumoasele rouei şi ale ceţurilor misterioase de peste izvoare şi lacuri, spiritele maiestuoase ale munţilor şi ale pădurilor, împreună cu spiritele câmpurilor, ale livezilor şi grânelor, toate fremătau şi se pregăteau cât mai bine pentru această sărbătoare divină.
În plan astral zeii şi zeiţele, împreună cu miliardele de dakini-uri şi de gandharvaşi şi alte miliarde de entităţi, celebrau şi ei acel moment tainic de Tripura Sundari, de maxim benefic, când graţia Iubiţilor Macrocosmici se răspândea şi impregna totul!
O ceată mare de Îngeri ai Iubirii şi Îngeri ai Focului Sacru al lui Dumnezeu, coborau spre Pământ, de la una dintre numeroasele consfătuiri din sferele celeste ale Dumnezeirii, privitoare la destinul omenirii din aceste zile. Frumuseţea lor angelică însufleţită de inspiraţia Divină care i-a binecuvântat şi care îi însufleţea, radia cerurile până departe, răspândind în jurul lor Lumina Graţiei Atotputernice a Divinului!
Ajunşi în sfera Pământului, grupuri mai mici şi mai mari de Îngeri se avântară în toate direcţiile spaţiului. Fiecare, în parte, aveau o forţă prin care ar fi putut crea un alt Pământ, dublată de o umilinţă şi de o delicateţe plină de mult discernământ şi iubire angelică!
Au început să zboare fiecare grup spre acele părţi ale Pământului şi spre acei oameni care urmau să realizeze prin ajutor Divin, Voia Atotputernică a lui Dumnezeu pe Pământ!
Câteva curcubee mirifice au apărut în acele zone, iar spiritele elementale ale naturii s-au pregătit şi ele. Natura toată s-a înfiorat. Florile au început să miroase mai tare şi să se deschidă la maxim, reflectând din preaplin, paradisurile astrale din care vin şi de a căror prezenţă vorbesc, impulsionând totodată în subtil ca yoniurile multor femei şi inimile lor să se trezească uşor şi să înceapă să vibreze fiecare în ritmul ei tainic şi unic, de dor de Dumnezeu, concretizat de nivelul de conştiinţă al fiecăruia.
Unele femei simţeau spontan nevoia să se roage lui Dumnezeu, altele să ocrotească, să ajute, dar marea majoritate simţeau să facă dragoste cu iubiţii lor, începând să îi caute, să îi cheme, să le trezească magia iubirii, care le anima şi le umezea deja atât ochii, cît şi inimile! Pădurile îşi înălţau acum mai intens, prin verticalitatea lor, imnurile de slavă şi de aspiraţie faţă de Dumnezeu. Izvoarele curgeau cristaline, mai tainice şi mai voluptuoase, transmiţând şoapta cea tainică mai departe, râurilor şi oceanelor, iar acestea prin capetele de curcubee ce cădeau în ele, transmiteau şoapta magiei iubirii înapoi în albastrul infinit al cerurilor.
Era purtată apoi gingaş, de nori şi de razele luminii Soarelui şi a stropilor de ploaie – înapoi pe Pământ – până în adâncurile sale şi până în adâncurile inimilor oamenilor, ce se trezeau tainic, la acest joc macrocosmic şi la această chemare tainică, plină de graţie copleşitoare, pe care Dumnezeu Tatăl o orchestra clipă de clipă, în simfonia Sa, sublim misterioasă şi vie, a vieţii şi a iubirii infinite manifestate şi pe această planetă binecuvântată !
Adierea vânturilor de peste câmpii şi oceane urca spre culmile munţilor, amestecând mirosul sărat şi penetrant al întinderii oceanului cu mirosurile fade ale albului zăpezilor şi cu cele austere ale piscurilor solitare, neclintite dintr-o permanentă rugă către Dumnezeu. Le purta adierea, peste frunţile şi nările bărbaţilor, îmbărbătându-i şi trezindu-le tainic tăria iubirii lor şi al dorului lor androginal de reîntregire a fiinţei, orientându-i spre ruga fierbinte a dragostei şi a iubirii femeii tainice din interiorul şi exteriorul fiinţei lor arzătoare!
În planul fizic, văzut de sus, din celelalte planuri subtile, fuziunea amoroasă cu iubire, continenţă şi transfigurare reciprocă, angrenată la un asemenea unison, urma să genereaze ample câmpuri de energii benefice, prin punerea în rezonanţă directă cu energiile macrocosmice ce existau deja, din momentele creaţiei, atât în cei doi iubiţi, ca bărbat şi femeie, cât şi în întregul univers, ca Shiva şi Shakti, cele două mari principii fundamentale, polar opuse, dar emanaţii complementare ale Unicului Imuabil, Dumnezeu!
În focul tainic şi misterios al dragostei şi al iubirii, bărbatul este cel care, cel mai adesea, începe jocul atracţiei, fiind atras la femeia iubită de anumite faţete ale femeii sale interioare – fie de aspectele sale înalte, fie de cele mai puţin elevate din finţa sa – aceasta făcând parte din elanul spre unitatea androginală, spre care fiecare finţă umană tinde, mai mult sau mai puţin conştient! Deşi la o privire mai atentă se poate afirma că femeia, prin vibraţiile misterioase şi mirific nuanţate ale finţei sale divin înzestrate, Ea atrage “prima”, mai mult sau mai puţin conştientă de aceasta!
Declicul misterios prin care cei doi fac primii paşi unul spre celălalt este însă o taină a tainelor, pe care o primesc din partea Graţiei Divine!...
O pală de vânt îi împrăştie jucăuşă pletele peste faţă şi o mămăruţă îi urca pe pulpa plină a piciorului. Un fluture jucăuş dădea târcoale în jurul feselor ei rotunde şi ademenitor cambrate sub privirile încântate ale lui şi ale lingamului lui erect care o dezmierda deja, la fel de arzător, ca razele soarelui iubirii, ce era una cu soarele de pe cer! Rupse o margaretă şi se apropie încet, dar înainte de a o atinge, se opri o clipă, pentru a-i admira frumuseţea divină a corpului şi a sufletului pe care corpul ei îl emana şi îl devoala, în aceea dimineaţă frumoasă de iulie, lângă poalele umbrei pădurii şi în sunetele de cleştar ale izvorului cristalin, ce se îngemăna cu trilurile păsărilor şi cu zumzăitul albinelor şi al miriadelor de gâze, în mirosurile vitale ale pădurii şi în cele răscolitoare ale florilor de câmp şi ale ierbii proaspăt cosite!
Înălţimea celor trei vârfuri stâncoase ce străjuiau deasupra pădurii şi sprijineau turma de nori mici, erau iarăşi străjerii bucuroşi şi tăcuţi ai iubirii lor! De atâtea ori s-au bucurat cu toţii de energiile dragostei şi ale iubirii ce emanau, din mica lor poieniţă, până în adâncurile misterioase ale peşterilor ascunse în inima munţilor şi până în înaltul cerului, trecând cu mult de înălţimea vulturului, până în inima cea infinit iubitoare a lui Dumnezeu!
Ea… stătea întinsă la soare, lăsându-se dezmierdată şi îmbrăţişată de cel a cărui îmbrăţişare, plină de raze, nu stârneşte gelozia nimănui şi al cărui har este să poarte lumina Sinelui Divin şi în lumea aceasta fizică, sub forma soarelui!
Se gândise de multe ori la aceasta şi îşi aducea şi acum cu bucurie, aminte, de clipa în care prin revelaţie înţelese-se acest mare adevăr divin, dar atât de tainic prin însăşi evidenţa sa! Era uşor neliniştită, căci îl simţise cum el începu să urce spre ea, încă de jos din vale. El credea că ea nu îl simte, dar ea ştia că e la câţiva paşi de ea şi o admiră, căci dogoarea iubirii şi a transfigurării lui era inconfundabilă şi întotdeauna îi tulbura limpezimea adâncurilor lacurilor din inima ei, cu lotusul iubirii ce îl făcea să crească de fiecare dată în ea!
Din ce în ce mai înfiorată de prezenţa lui vru să se întoarcă pe spate, dar îşi dădu seama că erecţia sfârcurilor ei tari ar fi dat-o de gol, deşi oricum mai târziu yoniul ei umed o va da de gol. Astfel că se mulţumi, uşor îmbufnată, să se joace cu degetele sale fine, cu o gâză mică din faţa sa. El observă cu plăcere că ea se rostogolise prin roua dimineţii târzii şi avea corpul şi părul pline de stropi de rouă, ce îi ornau pielea aceea trandafirie şi extraordinar de fină şi de catifelată, cu mici diamante ce sclipeau hipnotizant în soare. Iar când se mişcă şi începu să se joace cu o gâză mică, îşi depărtă uşor un picior, în urma căruia o rază de soare şi profită să se autoinvite, o dată cu privirea lui, spre lăcaşul tainic al yoniului ei, ce sclipi şi el preţ de o secundă, cu roua de pe el!
Între munţii feselor ei rotunde şi tari, se ascundea valea cea intimă a izvorului ei tainic, împreună cu dealurile pline de promisiuni ale coapselor şi ale gambelor ei pline şi suple. Deasupra feselor se întindea maiestuos podişul viorii mijlocului ei, cu câmpia netedă şi senzuală a spatelui ei, până la trecătoarea cambrată a gâtului ei de lebădă cosmică, pierdută în firele părului răsfirat de vânt, asemeni firelor iluziei cosmice! Roua cu sclipirile ei de diamante, îi amplifica şi mai mult magia formelor, rotunjimile, adâncimile, netezimile şi culoarea ei de fruct, bine copt.
Când se hotărî să se apropie de ea, o dată cu lingamul lui erect ce se ridica acum maiestuos, admirând-o şi el în felul lui total şi uşor fanatic, totul parcă în natură se oprise un pic. Chiar şi piciorul lui rămase suspendat în aer o clipă, el intuind atunci că ea îşi dăduse seama de prezenţa lui – din atracţia vie şi enigmatică ce o emana înspre el, învăluindu-l! Inimile lor nu îi înşelau – nici pe unul, nici pe celălalt! Ele deja rea-lizau unisonul curcubeului iubirii luminii divine! Le rămâne lor să îl materializeze… şopti o pală de vânt, care trecu transfigurată peste corpurile lor nude şi perfect create pentru manifestarea Iubirii Divine şi trăirea extazelor comuniunii inimilor cu inima universală!
El se aplecă peste ea şi lăsă să treacă peste gâtul şi peste degetele ei fine, petalele albe ale margaretei. Ea închise ochii tresărind şi se ghemui înfiorată de aşteptare şi de dorinţă! Săruturile lui îi urmară imediat atingerii înflorate şi începu să o trezească toată, sărutând-o pe obraz, pe tâmplă, suflându-i un aer cald şi plin de dorinţe, peste ureche şi peste părul răsfirat de pe gât, sărutând-o apoi cu salivă din abundenţă – în jos spre coloană – muşcând-o uşor de omoplaţi, talie şi şolduri. Mâinile îi urmau gura, răsfirându-i părul de pe ceafă şi masându-i senzual gâtul, expansionând-o în beatitudinea exta-tică din ea. El o făcea să îşi piardă capul şi să plonjeze într-o beţie extatică a simţurilor, guvernată de iubirea şi sacrul din ei şi de peste tot din jurul lor, din natura pură şi desăvârşită a creaţiei divine!
Se opri puţin surprins când peste mirosul de piersică coaptă în pârg al pielii ei suave, se adăugă un alt miros. Îşi coborî capul printre languroase sărutări, dezmierdări şi oftaturi şi ajunse în dreptul şoldurilor ei pline de promisiuni enigmatice, rotunde şi provocatoare promisiuni. Simţi atunci cum îi intră în tot pieptul mireasma tainică a yoniului ei umed, de piersica coaptă ce se amesteca cu scorţişoară.
Îi desfăcu şi mai mult picioarele şi cu o mână strecurată pe lângă clitoris în sus spre catifeaua pântecului ei, îi basculă uşor în sus şoldurile, aducând în dreptul privirii lui, poarta ei mi-rifică de jad şi de lavă încinsă de zeiţă!
…Ea se aştepta acum, uşor încordată, la mai multe abordări amoroase, dar încă nu ştia cum o va surprinde iarăşi. Cel mai mult îi aştepta limba lui jucăuşă şi insistentă să îi descopere noi atingeri şi zone savuroase şi înflăcărate de-a lungul labiilor yoniului ei, încreţite graţios, prin po-ziţionarea lor atât de aproape de creuzetul marilor orgasme. Yoniul i se prelungea urcând şerpuitor sus, sus, adânc – până în inima sa. Ah, dar nu! Un suflu cald o înfioră toată şi parcă o răcori un pic, când o pereche de dinţi puternici o muşcară uşor chiar lângă rodia ei zemosă, în interiorul coapsei, unde lui îi plăcea plinătatea şi mai ales cât de fină putea fi aceea zonă, asemănătoare prin fineţe cu partea interioară a antebraţelor ei. Apoi o limbă jucăuşă trecu peste lichidul ce îi umezea deja labiile, promiţându-i parcă împlinirea aşteptărilor ei!
Din nou, el îşi schimbă direcţia asaltului amoros şi aceeaşi dinţi i se înfipseră acum în pulpe, provocându-i un mic strigăt, la care el adăugă chinul aproape insuportabil al lingerii şi sugerii fiecărui deget de la picioare. Parcă limba lui i se strecura în creier, aşa de multe ramificaţii energetice îi amplifica plimbarea alene – dar umezită din abundenţă – a limbii lui, printre şi peste fiecare degeţel, de o frumuseţe imperială! Gata…! Deja nu mai putea! După câteva minute de asemenea chin şi să strige i se părea prea puţin! Vru să îşi smulgă piciorul din gura lui lacomă, dar din încordarea ce îi tăie respiraţia, nu reuşi decăt să se lase întoarsă pe spate de mâinile lui puternice, care îi luară acum şi degeţelele celuilalt picior la sărutat, spre insuportabila ei plăcere, în timp ce el îi urmărea vesel zbuciumul cu ochii, râzând – la efectul jocului său – cu capul pe spate!
Dar în toiul râsului lui, ea îşi prinse cu mâinile piciorul şi-l eliberă răsuflând uşurată, dar aţâţată acum, de mica luptă pierdută, deşi “războiul” dragostei abia acum începea. Îndepărtându-şi piciorul stâng îşi lăsase descoperit mijlocul, spre care el şarjă puternic şi spontan şi, înainte ca ea să poată să facă cea mai mică mişcare de a închide porţile cetăţii, el se aruncă despicând aerul şi labiile yoni-ului ei. Cu o mişcare de învăluire îşi introduse o mână pe sub bazinul ei pentru a o penetra mai uşor şi cu cealaltă îi cuprinse ceafa ridicându-i gâtul şi capul spre sărutul lui penetrant şi atât de neaşteptat de savuros. Ea făcu ochii mari de surprindere şi un “HAhhhh...” sufocat îi mai scăpă doar sărutului!
Vârful lingam-ului intră un pic, prinzând temporar prizonieră la intrare o labie jucăuşă pe care o împinse în yoni, unde descoperi că ea era umedă şi se retrase pentru a da drumul labiei ce acum se deschise înfiorată deoparte, ca un ultim păzitor al pragului, lăsându-i liberă trecere ca să se umezească cu o a doua intrare încă câţiva centimetri mai mult!
Elanul iubirii şi aşteptării lui chiar o luă pe neaşteptate, o surprinse plăcut şi o umplu de încântare şi fericire, simţindu-se dorită şi adorată frenetic de latura lui de erou arzător şi cuceritor, pe care până acum nu o mai manifestase astfel sub această spontaneitate şi tărie adorabilă! Dar ce să se mai gândească atât, când el o săruta aşa de plăcut şi începea să îşi facă din ce în ce mai mult şi mai adânc loc – în gura, yoni-ul şi inima ei – luând-o pe sus într-un travaliu frenetic şi efervescent, ca o declaraţie de Iubire, dincolo de cuvinte, a dorului de ea şi a iubirii lui pentru întreaga ei fiinţă şi existenţă! Emoţiile sufletului şi ale corpului ei o luară cu asalt, urmărind acest crescendo amoros impulsionat de iubitul ei şi cu senzaţia plenară că nu mai are aer în aceste mişcări sacadate şi învăluitoare pe care iubitul ei le angrena deasupra ei şi peste tot, adânc în ea.
Cu fiecare penetrare şi adâncire în ea, o expansiona şi mai mult, împingând-o dincolo de limitele conştiinţei ei, dincolo de ea, în oceanul Iubirii !
Câtă vitalitate şi forţă interioară treceau prin ei când o adora impetuos, ţinându-i coapsele larg ridicate pe umerii săi, urmărind amândoi cu nesaţ ritmul intrării linga-mului în yoni-ul ei larg desfăcut şi umezit, în timp ce îi fura fraga gurii sale atât de ademenitoare prin dulceaţa buzelor ei senzuale de trandafir... Apoi ea veni deasupra lui, cu un foc mare aprins în fiinţa ei, de primele orgasme şi îşi poziţionă ferm lingam-ul lui, la intrarea labiilor ei şi începu să se lase în el într-un ritm fantastic, al unei vitalităţii debordante şi al unei poezii sublime, a intensităţilor ce le unea fiinţele, amplificându-le tot ceea ce aveau ei mai sublim – la maxim.
Orgasmele lor, cutremurătoare pentru întreg universul, îi îmbăiau în elixirul nemuririi, întreaga lui fiinţă începând cu tăria lingamului său şi terminând cu electricitatea aerului impregnată acum de aurele lor mult dilatate şi euforice.
Ei îi expansionau prin concentrarea în intensitatea trăirii orgasmului, toată fiinţa ei extaziantă, ce strălucea teribil, oficiind slujba eternităţii iubirii, pentru întreg acel colţ de univers.
Câteodată, zgomotele iubirii lor erau pline de gemetele savorii sau de liniştea tresăririi cutremurului ini-milor lor şi al fiorului dragostei, iar alteori de frenezia sunetelor lovirii coapselor lui de şoldurile ei voluptoase, ce tresăreau încărcate de umplerea ei, cu toată lungimea şi grosimea lingam-ului lui, ce intra acum sub privirile lor, ca un ciocan în jarul din vatra ei magică, fie răcorindu-se în adâncurile ei, pe care le răscolea trecând apăsat, peste colul uterin şi peste punctul G, fie îl încingea la maxim dăruindu-i repetat şi languros intrarea prin labiile ei şi strângerea lui în cercurile muşchilor ei vaginali care îl sugeau şi îl înghiţeau, asemeni unei guri înfometate, de la vârf până în adâncul gâtului.
Trecură printr-un carusel ameţitor al orgasmelor sublime. La început declanşate prin ea, ca apoi după fiecare orgasm al ei, să intre şi el în orgasm. Apoi îi mai oferea, încă câteva culmi neaşteptat de savuroase şi de spontane şi ei. Simţea deschisă uşa orgasmiei macrocosmice. Intra şi să se întorcea de acolo, cu încă câteva din acele fructe extaziante, pe care vrei să le savurezi la nesfârşit şi i le oferea apoi din nou ei, iubitei!
O pace şi o nemişcare extatică i-a răpit apoi preţ de câteva minute ale nemuririi şi adorării divine... Apoi corpurile lor începură să le arate că şi acest nivel era atins şi umplut cu beatitudinea iubirii, trecură sărutându-se savuros în poziţia în care ea se relaxa profund, coborând în apele lacului inimii ei, cu capul sprijinit de sol şi cu plinătatea şoldurilor ei – curbe aruncate în sus, susţinute de arcuirea extaziantă a mijlocului şi a liniilor voluptoase ale spatelui ei transpirat, ce urca până în părul ei răvăşit şi super hipnotic răsfirat peste gâtul şi faţa ei.
El admiră acest inefabil mister viu al creaţiei, venind în spatele ei şi impregnându-i inima cu lingam-ul său, într-un ritm sublim armonios al savurării iubirii ini-milor lor! Pe cât de roşii şi de dilatate erau înainte lingam-ul şi yoni-ul lor, pe atât de rafinate erau acum ritmurile în care el intra în ea sau prin care ea îi rotea lingam-ul prin adâncurile yoni-ului ei. Simţea inelele yoni-ului ei cum trecea printre ele şi cum i se contractau savuros pe toată lungimea linga-mului său, ca o mulţime de guri, şi cum întâlneşte în adâncurile ei rotunjimea alunecoasă a uterului. O mângâia vrăjit de frumuseţile ei, de talpa simetrică şi glezna subţire a picioruşului ei mic, de rotunjimea şi plinătatea extatică a şoldurilor sau a sânilor ei magici şi mai ales de unduirile ei de zeiţă a dragostei iubirii extatice ! … Când ea întrevedea razele unui nou orgasm, se arunca cu toată fiinţa ei celestă în îmbrăţişarea lui, cucerind instantaneu de departe tot ceea ce el crezuse că cucerise până atunci, lăsându-i acum la rândul ei, trupul, inima şi mintea lui fără “aer”! Orgasmul energiilor plenare din inima yoniu-lui ei, ca un val imens, îi ajungea din urmă înotul lui de delfin, prin întinderea oceanului iubirii. El realiză atunci că acele valuri spumoase şi imense ale iubirii, veneau prin yoni-ul din inima ei şi erau, erau ea, care îl adora pe el, … care se adora pe eeea, …pe El, …regăsindu-şi amândoi în aceea breşă străfulgerantă de lumină şi iubire, divinul androginal din ei şi eternitatea Lui beatific copleşitoare!
El simţi atunci că abandonarea ei în braţele lui şi ale iubirii e mult mai intensă decât asaltul lui amoros şi că îi genera şi amplifica astfel tăria lui interioară şi exterioară, urcând împreună la unison, saltul conştiinţei orgasmului beatific al iubirii şi al desăvârşirii prin sacralizarea trăirii iubirii lor! Ieşea ca întotdeauna din fiecare orgasm, renăscut şi revigorat, ca oţelul după o nouă călire, ca şi diamantul după o nouă şlefuire!
Iar ea era încoronată încă o dată, Zeiţa preoteasă cosmică, a Iubirii Iubirii, a Rafinamentului Extatic şi a Voluptăţii Beatitudinii Divine! Lumina şi Iubirea izvorau din ei până departe!
…Era simfonia zborului cu o singură aripă sau a aplauzelor cu o singură mână şi a corpurilor cu un singur Sine Divin… Simţeau acum aceeaşi sacralitate ca şi cea prezentă în tumultul dragostei lor de până acum, dar cu alte nuanţe şi trăiri, largi expansionate în contopirea ce le topea în iubire, întreaga lor fiinţă la unison. Îşi revedeau chipuri fascinante din alte vieţi când se iubeau frenetic, chiar de când el era o ea şi ea era un el. Magia creată era şi mai mult amplificată de acest sentiment al iubirii infinite dincolo de orice moarte, prin infinitul eternităţii lui Dumnezeu Tatăl!
Rafinarea şi sacralitatea dragostei lor creştea treptat urcând prin centrii superiori ai fiinţei lor, devenind una pentru eternitate. Alternau cu multă spontneitate ritmurile acestui joc impetuos al dragostei – cele impetuoase şi frenetice cu cele tandre şi savuroase. Până au fost absorbiţi după câteva ore ale fuziunii lor extatice sublime, în înaltele extaze ale comuniunii cu Divinul, căci El era cel care se adora pe El Însuşi prin ei!
...Abia acum când se apropiară de Sahashrara începură să îşi simtă dorul aspiraţiei şi foamea iubirii uşor potolite! Răpirea în extazele ce coborau şi urcau prin ei, chiar în nemişcarea lor extatică, erau acum infinit mai intense şi mai savuroase prin sacralitatea şi intensităţile ce se precedau şi generau una pe alta, parcă fără de sfârşit, la infinit...
Aparent brusc, dar tandru, asemeni unei străfulgerări de Graţie Divină, un vortex luminos pe un fundal indigo, veni de sus şi le deschise la amândoi iubiţii, aspirându-i în sus, printr-o presiune subtil intensă în Brahmaranda, un canal de lumină care venea de undeva de foarte de sus şi le proiecta la nivelul conştiinţei lor, prin Ajna chakra, pe un fundal indigo, o stare de ubicuitate şi omniprezenţă, la început mai fragmentată, în care puteau simţi, trăi şi vedea simultan, ca un singur suflet, cu o mie de ochi şi de simţuri, ca şi cum ar fi putut vedea simultan din mai multe unghiuri! Simţea cum bătăile inimii iubitei sale dragi, deveneau ale lui şi ale lui erau ale ei, aveau acelaşi ritm al inimii, aceeaşi respiraţie, ale conştiinţei iubirii şi al sacrului stării de îndumnezeire, la care aveau acum acces prin Graţie Divină!
Prezenţa inefabilă a Maestrului o simţi-seră încă de la începutul actului consacrării, dar acum simţeau cum această coloană de lumină divină o “manevra” El, preaplin de o forţă cauzală gigantică şi perfect controlată, urcându-i şi deschizându-le calea către ceea ce urma să fie o experienţă cosmică a conştiinţei şi a Iubirii Divine!
Îi “lăsa” astfel să trăiască ceea ce El trăia clipă de clipă în simultaneitate!
Simţeau cum în aceea stare de transă erotică beatifică, pădurea era parte integrantă din ei, cum iarba şi florile creşteau în ei, cum izvorul le curgea prin vine, iar vântul le răsfira pletele copacilor şi simţeau cât de viu e totul, de la imensa pădure care creştea sub pământ, prin rădăcinile copacilor adânc răsfirate în solul de unde îşi luau seva şi o uneau sublimând-o la atâţia metri înălţime prin crengi şi frunze la lumina soarelui ca să îi dea viaţa cea verde. Simţeau consistenţa valurilor de aer mai dense sau mai calde, în funcţie de apropierea apei sau a stâncii sau a ierbii, simţeau acum energia colosală şi solar vibrantă a munţilor, auzeau miile de sunete atât fizice, cât şi subtile ale gâzelor, păsărilor, adierilor, curgerilor, adîncurilor şi înălţimilor, cum se reflectau în natură şi în imensa gamă de culori şi mirosuri, nuanţate şi diversificate cu mult peste barierele umane obişnuite, ale spectrelor lumii fizice uman perceptibile!
Înălţimea cerului o sondau cu privirea vulturului şi iuţeala rândunelelor, auzeau şi simţeau sunetul energiei telurice al planetei care vibra, asemănător oarecum cu ritmul inimii lor extaziate! … Da, intensitatea fuziunii amoroase şi a graţiei îi propulsa acum. Treptat, începură să vadă şi să simtă empatic mai multe cupluri din diverse părţi ale globului care interacţionau şi ei amoros, în aceste momente sublime încărcate şi divin integrate, de maxim al energiilor Iubirii, Frumuseţii şi Armoniei Divine manifestate de Dumnezeu în fiecare lună cu ocazia zilei mirificei şi splendidei Mari Puteri Cosmice, Tripura Sundari, cea din pleiada celor zece magnifice sublime, care guvernează în manifestare Iubirea Divină! … Apoi graţia Maestrului îi propulsă şi le deschise şi aceste trăiri empatice, ale multitudinii de cupluri amoroase ce fuzionau amoros, plini de iubire, transfigurare şi continenţă.
Puteau vedea şi simţi empatic, ca un val crescând al expansionării intensităţii nivelului de ubicuitate al conştiinţei cum, în diferite părţi ale globului multe cupluri fuzionau amoros: “văzură” un cuplu care manifesta o mare intensitate erotică, undeva pe malurile africane ale Nilului. Le admirară forţa subtilă şi frenezia mişcărilor şi în acelaşi timp, atât rafinamentul specific egiptean, cât şi orientarea conştientă a sacralizării fructelor fuziunii lor amoroase, ajutându-se în subtil şi de câmpurile de energie colosal benefică a piramidelor şi ale Sfinxului, pentru a atinge mai uşor dimensiunile iubirii macrocosmice. Bronzul si transpiraţia lucioasa a corpurilor lor perfect proporţionate, starea mereu mai înaltă, spre care ascensionau treptat şi extaziant, cu multă măiestrie, i-au impresionat şi oarecum le-au polarizat în mod plăcut şi misterios şi nuanţele iubirii lor şi în acelaşi timp i-au propulsat spre un alt grup de cupluri. Undeva în însorita Antalie a Turciei, acele cupluri au folosit la începutul angrenării fuziunii lor amoroase energiile tainice ale mişcărilor dervişilor şi acum le modulau prin puterea ritualurilor sufite ale dragostei, ajutaţi în subtil de la distanţă de un cuplu maestru şi de anumite cercuri magice mişcătoare ale urmaşilor dervişilor de la Konia.
Energia astfel dezvoltată era puternică şi foarte penetrantă la nivelul subconştientului colectiv, generând un impuls în masă de a fuziona amoros continent, cât mai intens şi mai mult cu putinţă, trezind transfigurarea femeii şi impulsul bărbatului de a nu îşi mai pierde sămânţa – energii a căror predominanţă treptată se pot vedea deja prin trezirea lor în mentalitatea şi naţiunea turcă. Într-un misterios palat oriental al lumii arabe din Asia Mică, expansiunea conştiinţei lor a întâlnit o energie rafinată şi deja mult amplificată, căci acel bărbat facea deja dragoste cu iubitele sale soţii, de cel puţin 24 de ore. Se mai opreau doar din când în când pentru a consuma smochine şi curmale şi pentru a degusta un vin vechi, transformat într-un afrodisiac puternic, printr-un amestec de plante ce le încleşta apoi dinţii în gură de atâta plăcere.
Era umitor cum el prelua energiile lor trezite, aproape paroxistic de atâta plăcere şi fără un efort deosebit, avînd trezită această capacitate de multe vieţi la rând, le transmuta şi sublima energiile colosale, ale celor cinci iubite senzuale ale sale, preamărindu-l pe Allah, în timp ce pe rând citeau şi reciteau suratele Coranului sau ale marilor mistici arabi.
Energia lor dinamiza mult sufletul naţiunii arabe şi excelenta înzestrare a bărbatului arab pentru menţinerea continenţei amoroase. Urmăreau însă mai mult dinamizarea si rafinarea centrilor superiori, unde la ei există anumite blocaje. De pe cuprinsul Rusiei veneau valuri mari de energie vitală, cam grosieră uneori, dar cu multă şi nuanţat afectivă aspiraţie de divin.
În India, tabloul era magnific în multe locuri sacre, cupluri tantrice realizau profunde uniuni amoroase după toate regulile vechilor puje, ritualuri străvechi. Au putut “vedea“ cum un yoghin îşi iniţia într-o peşteră sacră, iubita sa fermecătoare într-o nouă cale a tantrei, care asemeni căii lui Saraha, ducea spontan la extazul mistic al comuniunii cu Divinul – Cel care a inspirat aceste căi spre El!
Unda extazului lor divin amoros a întâlnit apoi o alta care venea de la un alt cuplu, unde o mare maestră tantrică îşi trezea iubitul prin căile tantrei sublime. Forţa expansionării conştiinţei extazelor lor a crescut exponenţial, datorită polarizărilor ce au survenit atunci pe multiple planuri de conştiinţă ale celor două cupluri şi ale legăturilor lor karmice din alte vieţi, care erau acum sublimate complet în Lumina Iubirii Atotputernice!
În Tibet fură aspiraţi de forţa imensă a unui cuplu divin, care părea că sunt şi nu sunt din lumea asta, trăind totul după nişte coordonate de vibraţii excepţionale. Ei au reuşit să între-vadă prin empatie câteva, profund şi pentru totdeauna impresionante pentru aura şi devenirea lor, în timp ce aceştia roteau extatic roata acelor energii de pe întreg pământul, rostind doar atât: Kalagya!
Pe malul unui râu sacru, din Thailanda, al cărei albie de piatră era formată doar din simbolurile shivalinga-murilor sculptate în albia sa, într-o grădină exotică, un cuplu fermecător prin armonia şi delicateţea trăirilor, aplica cu multă măiestrie fuziunea amoroasă pe un leagăn din liane şi flori, legănându-se alene peste apa încărcată a râului sacru şi compunând versuri ale noilor Vede.
Într-o grădină sub un cireş în floare, în înflorita Japonie, un poet tantric îi recita, penetrând-o ritmat pe la spate, pe iubita sa mistică, sprijinită voluptuos de tulpina înclinată a cireşului, printre florile şi fluturii ce îi înconjurau şi prin ploaia ce le scălda trupurile goale, koanu-rile iubirii în ritmurile valurilor mării Japoniei care li se deschidea în largul privirilor, încărcaţi asemeni cireşilor în floare, de beatitudinea extazelor fără număr.
... Au trecut apoi lin oceanul, contemplând încă din timpul trecerii, încă un cuplu ce fuziona amoros în mijlocul unui platou fascinant şi imens, undeva în Oregon, în America de Nord, pe a cărei întindere era gravată la dimensiuni kilometrice aproape, toată yantra Sublimei Tripura Sundari.
Undele formelor energiei iubirii Divine, puteau fi contemplate aici cum se propagau, amplificând triunghiurile yantrei la infinit spre toate cele opt direcţii majore ale spaţiului. Culorile şi reverbera-ţiile subtile atât de rafinate şi de atotpătrunzătoare, modificau în mod sublim întregul câmp al structurilor energiilor subtile ale acestei ţesături energetice sublime, de pe întreg Pământul şi însăşi structurile ADN-urilor omenirii şi ale planetei.
Rezonanţa acestei yantre era extraordinar de misterioasă şi infinit de complexă, întruchipând naturaleţea creaţiei şi a energiei Iubirii Infinite. Prin această yantră divină, energiile veneau şi se repercutau din şi în întreg universul!
Valuri macrocosmice de Iubire Divină, îmbăiau prin puterea ultimă a vibraţiei Sinelui Divin – Totul! Sunetul mantrei Sublimei Tripura Sundari era şoptit de fiecare întretăiere a liniilor miliardelor de triunghiuri ale numărului de aur, formate prin expansiunea yantrei Iubirii Divine! Se auzea o singură şoaptă, dar Doamne cu cât de multe şi sublime reverberaţii!
Apoi printr-un tunel de energie divină, translatară undeva în America de Sud, unde, din mijlocul sălbatic al unei păduri amazoniene, pe marginea de sus a unei cascade impunătoare, un cuplu făcea dragoste foarte impetuos, strigând de atâta fericire, incantând versuri de mulţumire şi recunoştiinţă Marelui Spirit.
Iubita îşi desfăcuse larg picioarele, oferindu-i cu mâinile larg deschise labiile yoni-ului, peştera sa secretă, deschizând-o astfel extaziată, penetrărilor iubitului ei, pline de forţă şi de tandreţe, care făceau să împroaşte apa în jurul lor, cu fiecare penetrare, în sunetele încântătoare ale plenitudinii şi ale unei vitalităţi debordante, trezite prin erosul sublim! Ecourile strigătelor pu-ternice ale iubirii lor trezeau în ecouri largi, forţele misterioase ale naturii şi impulsio-nau prin direcţionarea conştientă a energiilor iubirii lor, refacerea miraculoasă a energiilor telurice a Mamei Gaya din acel colţ de paradis!
Trecură apoi peste ocean în câteva secunde de lumină, iar deasupra Europei fură atraşi de câteva cupluri inedite. În Franţa, un cuplu foarte pasional de trei iubiţi, două femei şi un bărbat, creau o aură foarte înfocată şi luminoasă, dar în acelaşi timp plină de puritate şi forţă ascensională plină de sacralitate şi aspiraţie frenetică, aşa cum au mai făcu-t-o şi în alte vieţi! Prin însorita Spanie, multe cupluri fuzionau amoros perioade îndelungi de timp, plini de forţa coridelor şi de spontaneitatea dansurilor pe care energiile egregorurilor lor le încarnau de multe secole...
Milioane de cupluri realizau fuziuni amoroase atunci la unison, iar lor le era dat să poată să întrevadă plenitudinea şi forţa totală şi primordială a Iubirii angrenate la unison!
Reveniră apoi acasă, în România, aduşi de culminarea apoteotică profund benefică, regenerantă şi divin înălţătoare, a reuşitei depline şi a acestei angrenări de proporţii şi de însemnătate istorică pentru planetă şi pentru întreaga umanitate, de acum încolo! Aici au fost translataţi din această stare de ubicuitate şi omniprezenţă spaţio-temporală într-una mai complexă şi mai magnifică a simultaneităţii tuturor orgasmelor trăite dintotdeauna, pe Pământ!
Energiile erau colosale, dincolo de ceea ce mintea poate să cuprindă sau să înţeleagă vreodată! Prin intermediul Sinelui Divin, Maestrul le expansiona conştiinţa, aşa cum mai făcuse şi în alte vieţi şi puteau să trăiască o mică parte din efervescenţa extraordinară de la acele nivele ale creaţiei: Iubirea se cheama Ea însăşi prin orgasm, iar atingerea acelor fiinţe-energii de vibraţie ce existau acolo, depăşeau orice limită imaginabilă în intensitate si sacru! ... Atingerea aceea aveau să o mai simtă încă de câteva ori în această viaţă... Pe fondul energiilor ce îmbăiau ţara în lumină şi care se modulau gigantic armonios spre sensul ascendent divin integrat, orientat astfel încă din momentul începutului consacrării, de numeroasele şi divin susţinutele cupluri amoroase din România.
Prin această susţinere, puteau acum să înţeleagă o parte din acestea toate!
Puritatea, iubirea, transfigurarea şi efervescenţa continenţei amoroase, împreună cu pârghiile extraordinarelor integrări şi tehnici yoghine şi tantrice făceau ca valuri imense de ignoranţă şi karmă negativă acumulată prin decăderea erosului uma-nităţii din zilele noastre, să fie risipite spontan şi în mare parte anihilate!
Fiecare trăire amoroasă plină de iubire, transfigurare şi continenţă anihila instantaneu mii de impulsuri de descărcare sexuală, angrenate cu inconştienţă, spre decădere morală şi spirituală, atât la femei, cât mai ales în rândurile bărbaţilor. Fiecare trăire divină o dată trăită astfel de fiecare, era un pas înainte, care deschidea după ei larg calea energiilor divine!
Era o nouă treaptă evolutivă cuce-rită, o vibraţie nouă şi înaltă, însuşită şi manifestată astfel, care împrăştia întune-ricul ignoranţei, precum flacăra a mii de lumânări. Valurile de energie erotică risi-pite până acum de majoritatea cuplurilor de pe această planetă şi oferite astfel lumilor demoniace şi satanice, ne-au făcut apoi nouă, tuturor oamenilor, viaţa atât de grea şi de nefericită!
Cei care angrenau continenţa, susţinuţi de iubire, într-un mod divin integrat şi atotputernic, manifestau astfel Voia şi Iubirea Divină şi începeau din ce în ce mai mult să trezească atât în ei, cât şi în ceilalţi oameni, un colţ de rai, chiar aici pe pământ în aceste vremuri şi timpuri apocaliptice, având rolul să readucă raiul divin din nou pe acest pământ!
Ceva, un glas tainic, îl impulsiona să caute să vadă mai departe. Când se orientă spre acest implus, văzu cu umire că venea de la un grup de Îngeri de Lumină Divină, Îngeri ai Iubirii şi Îngeri ai Focului Sacru al lui Dumnezeu, ce “pluteau” pe vârful bătrânilor copaci ce le înconjura poieniţa lor.
Apoi văzu şi alţii la fel de puternici, de maiestuoşi şi graţioşi prin puritatea şi umilinţa lor exemplară, care înconjurau pământul, dispuşi proporţio-nal, asemeni unui colier de lumină şi care impulsionau şi orientau atât energiile ce se trezeau în planetă, cât şi cele pe care alte grupuri imense de Îngeri le transmiteau din centrul spiritual al galaxiei noastre, către noi toţi!
Se simţeau acum amândoi, atât de puri şi de înălţaţi în fericire, umili şi plini de recunoştiinţă infinită pentru această revărsare de Garţie Divină!
…Prin această copleşitoare energie divină acumulată treptat în aura planetei şi la nivelul arhetipurilor şi al egregorurilor umanităţii, foarte mulţi oameni se vor trezi spiritual spontan, iar saltul spiritual va fi astfel de neoprit. Viaţa planetei şi a omenirii după aceasta, va depăşi cu mult metafora “va curge lapte şi miere”, căci secolul XXI va fi cu siguranţă un secol al luminii, al unui singur şi atotputernic Dumnezeu şi al unei omeniri trezite spre îndumnezeirea şi sacralitatea Divină!
Văzu atunci cum toate aceste energii imense polarizau ambianţa subtilă a pământului şi formau o sintonanţă cu energia telurică a pământului cu energiile cosmice care traversează globul pământesc clipă de clipă, rezultând astfel o energie care vibra specific nuanţat în tot sistemul solar. Se integrau ca o notă armonică în simfonia vibraţiilor muzicii creaţiei macrocosmice! Simţeau cum un flux energetic, foarte puternic, lega pământul de centrul spiritual al galaxiei şi de tripla ascensiune spirituală, ce se realiza acum la nivel macrocosmic! Realizau cât de mult poate fi ajutată astfel planeta albastră să îşi revină din acest dezechilibru ecologic major, prin focalizarea energiei erotice cu continenţă, transfigurare, sacru şi iubire, prin refacerea aproape miraculos de repede a tuturor dezechilibrelor din aura energe-tică gigantică a planetei!
Avu atunci un flash akashic din viitorul foarte apropiat, când majoritatea oamenilor vor fi convinşi de realitatea acestui adevăr. Îşi vor da seama după ce vor trece prin mai multe încercări nereuşite de a stopa această cavalcadă a dezastrelor ecologice şi moral-spirituale, că energia erotică astfel trezită şi direcţionată, va avea un impact major şi hotărâtor asupra supravieţuirii planetei şi a întregii omeniri şi după 2012!
Îşi aduse aminte că unii oameni de ştiinţă au început să îşi dea seama de aceste cupluri de forţe gigantice şi că au început să susţină frenetic aceste adevăruri ca pe nişte reale căi ale ştiinţei şi ale omenirii, orientate către upravieţuire!
Fiind foarte dinamizat şi expansio-nat de aceste impulsuri şi descoperiri subtile, îşi îndreptă fulgerător atenţia sa mult mărită acum, spre amintirile sale din alte vieţi, prin secolul X, cînd în Kaşmir, Tibet şi India, existau atunci multe cupluri tantrice, în mare majoritate aceleaşi ca şi acum şi care realizau la unison ritualuri foarte complexe şi puternic benefice, pentru trezirea spirituală a omenirii şi pentru evitarea încă de atunci a unui cataclism planetar major şi total, prin arderea karmei negative a omenirii şi propulsarea umanităţii într-o nouă eră spirituală, cum este Satya Yuga, epocă ce îşi urmează locul, începând de acum, în ordinea firească, de miliarde de ani, a ciclurilor macrocosmice ale planetei!
Simţi atunci intuitiv şi îşi explică astfel acum avântul şi munca neobosită a Maestrului lor şi a marilor spirite de pe această planetă, de a nu irosi nici o clipă, nici un suflet şi nici o conjunctură spirituală benefică, pentru a trezi umanitatea din starea jalnică de adormire, larvaritate şi decădere spirituală la care a fost adusă!
Nu mai poţi să dormi şi aproape că nu mai poţi să te gândeşti la tine, când ştii că Dumnezeu îţi oferă această şansă unică, la câteva mi-liarde de ani, ca să te Trezeşti şi să poţi să îi ajuţi şi pe ceilalţi să se trezească din matricea iluziei. Simţi Sinele Divin din tine una cu al celuilalt, care imediat lângă tine doarme ca un lotus în noroiul existenţei, ca făcând direct parte din Tine, din Sinele Divin, cel mai va-loros şi mai sublim atom al acestei creaţii ! ...Se simţi atunci inspirat şi scrise următoarea poezie:
Poezie dedicată Ţie, Cititorule:

Preafericiţi sunt Aceia care îşi caută şi îşi ating Fericirea!
Preafericiţi sunt Aceia care Iubesc Iubirea!
Preafericiţi sunt Cei ce sunt curcubee de Fericire, Lumină şi Iubire,
Care revarsă prin Ei starea de Sacru şi starea de Îndumnezeire!
Preafericiţi sunt Aceştia care cresc, devenind una cu soarele înălţimilor spirituale!
Şi nu îi uită pe Cei care încă mai trăiesc în adâncul văilor...
Şi pe Cei care i-au adăpat de la izvorul eternităţii!
Preafericiţi sunt Cei care emană parfumul trăirii clipei eterne a lui Aici şi Acum!
Căci parfumul şi intensitatea înfloririi Lor generează spontan trezirea inimilor!
Preafericiţi sunt Cei care preaplini de Iubirea şi Voia Divină Atotputernică,
O revarsă necondiţionat prin binecuvântări, lumii acesteia!
Preafericiţi sunt Cei care se lasă ghidaţi şi invocă, zi de zi,
Voia Atotputernică a lui Dumnezeu!
Aceştia vor fi cei Nemuritori! Preafericiţi sunt Cei care sunt oceane de pace tainică...
Şi preafericite, Cele ce sunt ceruri de înalte trăiri divine...
Preafericiţi sunt Cei care sunt mări de Iubire!
Şi preafericite Cele ce sunt zboruri spre Infinit!
Preafericiţi sunt Cei care trăiesc aici pe pământ ca în ceruri!
Şi preafericite sunt Cele care trăiesc în ceruri, fiind aici pe pământ!
Preafericiţi sunt Cei care sunt izvoare şi lacuri cu apa limpede a înţelep-ciunii celei Vii!
Şi preafericiţi sunt Cei care sunt flori rare ale Discernământului şi Maturităţii Spirituale,
La fel ca şi Cei preafericiţi care sunt munţi plini de aurul Curajului
Şi de duritatea diamantului Perseverenţei celei Divin Integrate!
Preafericiţi sunt Toţi Cei care, cu umilinţă şi recunoştiinţă infinită,
Trăiesc după Legea divină a Rezonanţei şi a Consacrării întregii lor vieţi lui Dumnezeu Tatăl!
Preafericiţi sunt Cei care învârt imuabili roata iubirii neâncetat,
Împreună cu preafericitele care îşi trăisc extazele cu numele lui Dumnezeu pe buze!
Preafericiţi sunt astfel, Toţi cei care Iubesc Iubirea, devenind Iubirea lui Dumnezeu!

joi, 16 aprilie 2009

Capitolul III

Motto:
“Plenitudinea Fericirii are ca sursă inepuizabilă Iubirea care izvorăşte din Sinele Divin !” - citat din Virasayana Tantra - tantră contemporană

Curcubeele ce se deschideau între ei, pe măsură ce se aproiau în astral unul de celălalt, cu viteza ameţitoare a Iubirii celei dincolo de spaţiu şi timp, de viaţă sau de moarte, se transformau în ploi de flori de liliac şi de lăcrămioare celest mirositoare şi în cărări de ape pline de lotuşi ce înfloreau în jerbe de lumină, extazianţi, vibrând ca şi cristalul cerurilor de bucuria şi de dorul regăsirii lor, încă o dată şi încă o dată, în acest joc sublim al Creatorului şi a Iubirii infinite!
Valuri de petale multicolore şi curcubee ce cântau serafic, sori magnifici ai Iubirii, adieri ale dumnezeirii şi sacrul Iubirii, umpleau spaţiul dintre privirile lor, care s-au contopit una în alta instantaneu, coborându-le în inimă. Cu fiecare bătaie, inima le şoptea numele Iubirii şi în fiecare retenţie se retopeau în Sine, pentru a emana apoi eternitatea beatifică, profund extaziantă, a orgasmului clipei prezente, a lui Eu Sunt! ...ce îşi redescoperea esenţa divină prin atributele Sale eterne: Eu Sunt Iubire!
Eu sunt Eternitatea şi Plenitudinea Extazelor şi a Vidului Beatific! Eu sunt Ea şi Eu sunt El şi Eu sunt!
Chipurile le erau pline de surâsul regăsirii, părul li se mişca viu, înconjurându-i cu o aureolă a misterului, pielea le era atât de radiant strălucitoare, impregnată de magia atracţiei erotice şi electrizată de fulgerele beatifice ale încântării sublime din inima lor!
Intensitatea iubirii şi a dorului dragostei dintre ei, crea planete şi aprindea sori noi, resorbea viduri galactice şi ploi de meteoriţi, născând aureole boreale din interiorul fiecărei planete şi unind lumina sorilor interiori cu cei exteriori, ... umplând Calea Lactee cu laptele şi mierea Iubirii lor, ce se împleteau în curcubeul fiinţei lor expansionate, până departe spre capătul universului, la întâlnirea cu Divinul, care îi modula extatic, prin Iubirea Sa, Atotcuprinzătoare!
Îşi puteau oferi unul celuilalt aproape totul, în această dimensiune astrală a Pământului: bucuriile verii date în pârg, romantismul toamnei, începuturile primăverii şi verticalitatea iernii, întinde-rile oceanelor şi bogăţia pădurilor! Orice nuanţă, mireasmă, gust, gest sau simţire!
Starea lor de plenitudine era egalată doar de cea de recunoştiinţă şi aspiraţie către Divin! Iubirea se amplifica tot mai mult şi îi ducea spre Marele Tot!
Şi tot Iubirea îi revărsă la poalele muntelui Khailasa, într-o vale luxuriantă cu un cer plin de stele şi de curcubee. Lacurile văii emanau cele mai savuroase amestecuri de ceaiuri, miere şi ciocolata ambroziei cereşti! Cascadele erau pline de tainica Amrita, iar râurile cu hidromelul zeilor.
Copacii pădurilor erau sublimi muzicieni şi dansatori, care împreună cu milioanele de flori, care mai de care mai luxuriante, le cântau împreună, şoptind fermecate numele Lor.
Pe vârful unui deal din mijlocul unei insule a marelui Lac de smarald, el îi creă un baldachin imens, în jurul căruia vânturile celor patru direcţii aduceau miresme ale florilor, ale ierbii, ale ploii, ale fructelor şi ale altor bunătăţi celeşti, ridicând în aer perdelele transparente ale superbului baldachin de aur împodobit cu nestemate şi rubine, aşezat peste lespezile de diamant, ce străluceau mirific şi care trona acum, radiind lumina razelor de opal, până departe, peste toată valea aceea feerică şi minunată!
Acolo o aduse în braţe şi o îmbăiă toată, în apa lacului, ca să o ridice încă o dată în lumina Soarelui şi să o aşeze ca pe o regină a Iubirii sale, pe patul ceresc din mii de petale! Iubirea le înfrumuseţa chipurile zeieşti şi Graţia îi chema spre Divin, impetuos! Săruturile au început să se lege în cascade de mângâieri şi în ploi de gemete. Toată natura părea că celebrează sacralitatea actului erotic sublim, o dată cu ei, iar Dumnezeu însuşi zâmbea fericit, ca întotdeauna!
O penetră uşor, excitând-o cu mirosul lingamului lui de diamant, parfumat cu moscul vârfurilor muntoase şi cu adierea pură a zăpezilor neumblate. O învălui cu simfonia azurie şi serenă a sunetelor spiralate ale dragostei, ce produceau furtuni de trandafiri prin deşerturile dorurilor lor, însetate de roua infinitului şi pline de nisipul săruturilor şi de adierea vulcanilor orgasmatici, din care s-au creat continentele planetei Iubirii lor! O sacraliză cu coroana cerească a stelelor şi cu mirajul misterului eternului început al Iubirii.
O alintă pe perne de perle şi diamante, pe malul lacului de aur topit şi cu gust de şerbet de trandafir. O mângâie cu atingerea penelor tandereţii ce scoteau sunete de harpă şi gust de struguri copţi în gură, îi spălă picioarele în râuri de ciocolată fierbinte şi în lacuri de îngheţată aromată, de vişine cu fistic. Pulpele şi genunchii i le stropi cu lapte amestecat cu cremă de banane şi cardamon, coapsele cu nectarul suculent al dulceţii fragilor şi zmeurei stri-viţi între ele, peste care plutea mirosul tainic de scorţişoară şi piersică coaptă în pârg a yoni-ului ei magic! Veşmintele i se transformau întruna, din rochii de cristale şi perle cu căpşuni şi mure şi trandafiri cântători, în desuu-uri alunecoase din mentă cu busuioc şi cu mere de aur şi triluri de păsări la răsărit.
Ambrozii celeste emanau sânii ei, preaplini de plenitudinea mirificei abundenţe, a revărsării Graţiei Creaţiei Divine!
El îi admira linia şoldurilor ce se răsfrângea unduind sub intrările lui repetate şi asidue. O parte a liniei şoldurilor ei bogate şi ferme cobora în jos, arcuindu-se provocator spre coapsele şi pulpele rotunde dar zvelte, pentru a-l primi mai adînc în ea. Încheieturile genunchilor şi ale gleznelor bine reliefate şi suple s-au cambrat, ridicându-şi extaziată tălpile mici în sus, cu forma frumoasă şi tainică a degetelor picioarelor ei, care îl atrăsese şi îl excitase încontinuu, încă de prima dată când le văzuse dezvelite.
Linia mijlocului ei sidefiu şi subţire se arunca peste frumuseţea magnifică a pieptului şi sânilor ei fermi şi opulenţi, rotunzi şi plini de atâta Iubire şi dăruire cu care natura divină o dăruise din plin.
Erau nişte sâni cu personalitate, care te priveau din plinătatea şi armonia lor, fascinându-te instantaneu! O dată calea spre ei deschisă îţi împlineau toate visele. Îţi arătau cât de frumoşi şi de perfecţi pot fi sânii şi cum toţi sânii frumoşi din lumea aceasta au engramat în ei o frumuseţe şi o chemare specifică şi unic nuanţată, care transmite şi susţine o chemare tainică, o nuanţă din Iubirea şi Dragostea pe care fiecare bărbat o are adânc în el, sădită de către însuşi Creatorul.
Cu atât mai fascinantă era chemarea lor, cu cât dădeau impresia că acum erau ai lui şi în curând se vor lăsa iarăşi şi iarăşi dezmierdaţi, sărutaţi, muşcaţi, supţi, răsfăţaţi şi întăriţi de culmile extazelor amoroase! Iar chemarea lor se rafina în sus pe linia gâtului ei delicat şi parfumat ca o lebădă albă, ce plutea pe oceanul manifestării şi al Iubirii infinite. Linie care îşi devoala apoi ascensiunea sub privirea lui încântată şi sedusă.
Frumuseţea chipului ei rafinat şi senzual, radia transa erotică beatifică care precede trezirea şi strălucirea ei în toată splendoarea creaţiei orgasmelor beatifice ale Iubirii!
Buzele ei cărnoase, erau arcuite, ca o floare întredeschisă care îşi spune spontan şi permanent rugăciunea sa tainică şi neîntreruptă, ascunzând în spatele lor salba de dinţi albi şi deasupra lor începând linia năsucului ei, uşor răsfrânt în sus, încadrat de obrajii plesnind de sănătate şi erotism şi despicându-se pe frunte în două sprâncene ademenitor arcuite. Farmecul şi misterul lor era adâncit şi mai mult de genele acelea mari şi curbate care ascundeau oglinda ochilor ei, ce reflecta frumuseţea cea tainică a sufletului şi a spiritului ei unic şi fascinant de frumos!
Părul bogat şi răsfrânt în valuri în jurul capului ei, se juca în unduiri mişcătoare. Câteva fire erau lipite pe frunte şi pe obraz, arcuite în mici spirale care nu făceau decât să adauge un surplus de rafinament de puritate şi de candoare, acestei fiinţe a Iubirii şi a Divinului, care era în toată splendoarea şi deplinătatea, Ea!
Stropii ce săreau din părul ei ud, se transformau în păsări rare, ce se înălţau topindu-se apoi fulgerător, în jerbe de culori cristaline şi dulci aromate, în curcubee ce îi binecuvântau şi îşi schimbau treptat nuanţele şi sunetele celeste, aruncându-se în alte noi cascade multicolore.
Uneau implacabil şi etern sufletul întregii creaţii, cu inimile lor care iradiau, fiind una cu însăşi sursa curcubeelor, făcând din ei, din El şi Ea – Alchimiştii Tantrici, Iubiţii Curcubeelor!!!
Zbor de comete prin azuriul infinit al universurilor, fără număr, era iubirea lor, în eterna regăsire de Sine...
Se iubeau prin fiecare mantră – silabă a omniprezenţei Iubirii. Colierul dorurilor lor de regăsire făcea să erupă vulcanii curcubeelor cântătoare ale Iubirii Iubirii de dragul Iubirii! Se iubeau rostogolindu-se prin valuri răcoroase de ciocolată cu mentă şi fructe îngheţate, mâncate în arşiţa verii şi de orgasme multiple, sublim nuanţate cu sunete de harpă, de culoarea alabastrului şi cu savoarea ceaiului din fructe de pădure ce înălţau aburi sidefii care se rostogoleau peste El. O aştepta, ca un ţărm fierbinte de fildeş, ars de soare, cu stânci din granitul efervescent al dragostei, savuros penetrante şi cu îmbrăţişarea tandră a ţărmului ce se ridica apoi prin geana orizontului în înaltul cerului, pentru a-i penetra adâncurile ei celeste.
...Se arunca pe curcubee direct în valurile ei beatifice şi jucăuşe şi despicând-o tandru, dar clocotitor. Până ce ajungea la perlele orgasmelor ce străluceau pe nisipul unduitor al mângâierilor lui insidioase şi neaşteptate, transformându-se prin erupţia lor luminoasă, în comete celeste, ce luminau apoi universuri întregi. Vesteau şi oficiau prin bolta galaxiilor Lui, liturghia dragostei beatifice, atotînălţătoare, spre Dumnezeu Tatăl!Şi printr-un joc tainic şi tulburător, energiile dintre ei se puneau în mişcare din ce în ce mai complex şi mai nuanţat prin Iubire şi intensitate beatifică. Aura întregii planete devenea mai vibrantă şi mai albastră, iar sunetul primordial al planetei redevenea la fel de melodios şi de expansionat în univers ca şi în momentul creaţiei, integrându-se în simfonia macrocosmică a întregului sistem solar şi a Căii Lactee!

duminică, 12 aprilie 2009

Capitolul II


Motto:
“Nu e moartă lumea Îngerilor, Elfilor şi a Zânelor, precum nu sunt moarte nici universurile astrale şi cauzale ale ma-nifestării divine, ci sunt adormite simţurile şi amintirile noastre, dovadă că visurile încă există!” (parafrazare după Goethe)

Nu se văzuseră de câteva săptămâni, iar Iubiţilor le era un dor imens de Iubire! Se gândeau mai tot timpul unul la celălalt şi în inima lor se chemau mai mereu, tânjind după Iubirea şi Dragostea lor, la fel cum florile cheamă primăvara… Dar îşi transmiteau unul altuia tot timpul Iubire şi se simţeau astfel intim fuzionaţi în şi prin Iubirea ce există pretutindeni, care le purta dorul lor, de la o inimă la alta. Scrisorile lor erau adevărate efigii ale Iubirii.
...Ea îi scria :
“Te ador iubite Shiva în deplinătatea inimii mele şi aspir cu toată fiinţa mea la regăsirea deplină a ta în mine, tot mai mereu şi mereu, în eternitatea sufletului meu divin Atman... fără cuvinte... în şoapte de amor... sunt doar eu... SHAKTI... iubita ta celestă, mereu dăruită ţie... iubitul meu divin, care mă susţii şi ghidezi mereu...Vreau să mă dăruiesc ţie, aici şi acum... luminii tale... Am călătorit prin paradisuri celeste amândoi, am gustat nectarul divin împreunându-ne inimile şi trupurile, abandonându-ne egourile, rămânând doar noi, îmbrăţişaţi în iubire, extaz şi frumuseţe...
Sunt EU, IUBITA TA CELESTĂ, ADORATOAREA LINGAMULUI TĂU... ŞI A SUFLETULUI TĂU! ... SUNT EU, IUBIREA ÎNSĂŞI, CARE ÎŢI MÂNGÂIE INIMA, SUNT EU... SUNT TU...”
Iar El îi răspundea îmbătat de Iubire, aproape fără să mai gândească, cuvintele luau formă, ca stropii de lavă încinsă, din Iubirea lui :
”OH, IUBITA MEA! IUBITA MEA DRAGĂ ŞI SCUMPĂ! DACĂ AI ŞTI CÂTĂ BUCURIE ŞI EXTAZ AI ADUS ÎN INIMA MEA, CU ACESTE CUVINTE ŞI SENTIMENTE! DE O MIE DE ORI O MIE DE ORI: TU EŞTI ZEIŢA MEA COSMICĂ, JUMĂTATEA PERFECTĂ A SUFLETULUI MEU!
EŞTI MIREASA SUFLETULUI MEU! RECITESC ŞI SORB A NU ŞTIU CÂTA OARĂ MIEREA EXTATICĂ DIN FIECARE CUVÂNT AL TĂU, IUBITA MEA!
CĂCI ACEASTĂ ADORARE A TA, A AJUNS DIRECT ÎN INIMA MEA, IAR IUBIREA MEA NU VA FI NICIODATĂ DESTUL DE MARE, CA SĂ TE ADORE ÎNDEAJUNS! M-AI TOPIT ÎN IUBIRE!
AL TĂU, ÎN ETERNITATE ŞI ACUM, SHIVA PRIN MINE! ÎŢI SĂRUT DULCE ŞI PRELUNG OCHII, BUZELE MÂINILE, TĂLPILE PICIOARELOR ŞI YONI-UL TĂU CELEST! MĂ SIMŢI, NU ?!!! ŞI EUUU...”
Şi îşi ofereau unul altuia binecuvântări şi săruturi, ofrande de lumină, de fructe, de orgasme ce apăreau din dorul inimilor lor şi se rugau fierbinte lui Dumnezeu unul pentru celălalt, ca să îi protejeze şi să îi înalţe spiritual pentru ca Iubirea lor să îi ducă la El !
Într-o noapte magică, de Shiva Ratri, pe care o sărbătorim în fiecare lună, amândoi îşi împărtăşeau unul altuia acele cuvinte magice, iar dorul şi iubirea lor ajunsese până la cer. Energiile magice ale Iubirii s-au pus în mişcare, porţi nevăzute s-au deschis, iar Graţia Infinită a Iubiţilor Cosmici, Shiva şi Shakti le oferi acum o nouă revărsare de trăiri extatice şi mirifice din ocea-nul Iubirii, căci Iubirea este cel mai înălţător sentiment din Univers şi ea face ca imposibilul să devină cu uşurinţă posibil.
Cei doi Iubiţi pluteau pe aripile somnului, după ce şi în acea seară, adormiseră cu inimile pline de dor şi de chemările ma-gice ale Iubirii. El, într-o parte a lumii, dormea, reîntorcându-se ca orice om ce doarme, în Sinele său Divin, pentru a-şi lua o nouă porţie de Viaţă pentru încă o nouă zi. Dormea pe spate, cu o mână în lateral, ca şi cum ar ţine-o pe ea la pietul lui şi cu bărbia în sus având întipărită pe faţă chemarea Iubirii, iar Luna îi lumina frumuseţea atle-tică şi suplă a masculinităţii sale, când prin somn chemarea Iubirii se retrezi în el, iar lingamul lui se înălţă erect şi vibră intens, transmiţând o dată cu inima sa, mai departe, spre Iubita lui, chemarea Iubirii.
Într-o altă parte a lumii, cealaltă jumătate celestă a cuplului lor, se odihnea cu mâinile şi picioarele adunate, aşezată pe o parte în lumina aceleiaşi Luni binevoitoare, care îi lumina şi ei discret, formele încântătoare ale corpului, ce aştepta parcă în această poziţie să fie luată în braţe de Iubitul său.
Sânii ei goi se revărsau din abundenţă în această poziţie, iar şoldurile sale păreau magice, ascunzând în ele templul ei sacru, în care începură să se aprindă luminile lumânărilor pe care lingamul şi inima lui, le trimiteau spre inima şi fiinţa ei.
O căldură tainică o umplea treptat... o legătură tainică se înfiripa în eter, dincolo de timp şi de spaţiu! Inimile lor s-au regăsit prin rezonanţa Iubirii, iar corpurile lor astrale au început să se deplaseze unul către celălalt, spre a se reîntâlni în astral, unde aproape orice este posibil şi unde testele sunt pline de metafore şi înţelesuri cu transformări profunde.
Spontaneitatea Graţiei Divine a ales să se manifeste pentru ei printr-un cuplu celest, dintr-un paradis prin care şi cei doi iubiţi au trecut, într-una din multele lor vieţi anterioare, petrecute împreună pe drumul desăvârşirii spirituale. Cei doi Sublimi au venit în întâmpinarea lor, pentru a-i ajuta încă o dată să îşi eleveze Iubirea.
Simţeau că urmau să se reântâlnească, iar inimile lor începură să bată cu putere la gândul revederii. Simţeau cum sunt aspiraţi cu viteză într-o lume astrală paradisiacă cu mii de culori, atât de vii şi de bogat nuanţate, încât îi lăsa aproape fără respiraţie.
Fiecare culoare avea un gust, un sunet aparte, vibra şi îşi schimba nuanţele o dată cu toate celelalte, într-un ritm tainic, imprimat de intensitatea şi reflexia Luminii care era peste tot .
O cascadă ca un curcubeu curgea în apropiere, iar sunetele apei ce cădea aveau o melodicitate suavă, ce se amplifica atunci când cădea peste pietrele acelea, ca nişte diamante uriaşe, felurit colorate, revăsându-se apoi într-o nouă melodie. Nuanţele curcubeului curgeau în mici cascade ce îşi făceau loc printre nisipul acela ce părea aur curat şi printre copacii aceia uimitori…
Fiecare avea diferite fructe, ca nişte rubine şi smaralde transparente, care după ce înfloreau şi se coceau iarăşi şi iarăşi, printr-o explozie de lumini. Din flori picau seminţe în ploi, poleite şi diafane ce, odată ajunse pe sol, dădeau naştere instantaneu altor copaci, ce creşteau vibrând în simfonii ameţitoare.
Totul avea amprenta aceasta, a energiei eternului început şi a plinătăţii vieţii şi a frumuseţii. Cerul era plin de curcubee şi emana miresme de flori, de fructe, de păduri, atât de intense, încât simţeau cum se hrănesc direct cu ele. Simţeau că nu se mai satură de această hrănire şi uimire, plină de sentimentul acela copleşitor de regăsire şi reîntinerire profundă a fiinţei lor. Se simţea atât de intens prezenţa lui Dumnezeu în aceea Lumină beatifică care impregna totul. Totul părea să se manifeste astfel doar ca să facă pe placul Luminii Sale. Era atâta sacru, atâta viaţă în tot, atâta bucurie a vieţii şi a culorii, a muzicii şi a gustului, încât aveau impresia că totul în curând, în acest crescendo ce se dăruia total Luminii, se va resorbi într-o explozie de Lumină copleşitoare. Cei doi Iubiţi, deşi erau împreună acolo, unul lângă celălalt, le era dat să nu se vadă încă, ci doar să simtă că şi celălalt era acolo. Şi atunci le-au apărut Ei...
Privirea lui îi fu atrasă de cineva care făcea baie sub cascadă, aşa că făcu câţiva paşi pe mal, simţind în continuare cât de viu era nisipul acela auriu de sub picioare şi cât de învăluitoare era melodia cascadei şi prospeţimea mirosurilor. Nu putea să vadă prea bine prin apa cascadei, dar începu să îşi dea seama că acolo era o prezenţă feminină deosebit de frumoasă prin formele ce le lăsa cascada să se întrevadă, din când în când. Totul din jur părea că încremenise, iar el cu sufletul la gură îşi dădu seama că fiinţa aceea celestă ştia că este privită şi... începu să vină spre el, ascunzându-se ca într-un joc, în spatele perdelei de apă a cascadei.
Ajunse aproape de el, până când, dacă el ar fi întins mâna prin apa cascadei, ar fi putut să o atingă, deşi nu ar fi îndrăznit asta nici în ruptul capului!
Fiinţa aceea feminină se oprise acum în spatele apei cascadei şi începu să iasă încet la vedere, centimetru cu centimetru... El făcu cu greu un pas în urmă... când o văzu toată... era... era de o frumuseţe nepământeană, fascinantă şi extaziantă – frumuseţea formelor perfecte ale corpului ei era magnifică şi hipnotizantă. Degetele acelea de la picioare erau mici şi uniform aşezate, gleznele subţiri şi picioarele acelea suple, dar pline de viaţă, se terminau în mijlocul acela mlădios şi foarte bine reliefat de plinătatea şoldurilor ei cambrate uşor, ascunzând puţin vederii peştera ei magică şi frumuseţea sânilor ei fermi şi strălucitori de uzi. Podoabele acelea discrete, dar foarte fascinante de la glezne, de la încheietura mâinilor, din jurul gâtului şi de pe frunte, parcă stăteau singure în aer, reflectând o lumină aparte în jurul ei. Avea o mînă ridicată în aer, după ce dăduse apa cascadei la o parte ca un voal.
Îi putea privi acum degetele delicate, ce păreau că sunt aşezate într-o mudră, ce transmiteau răsfrânte de la jumătate pe spate, aproape spontan şi mereu, o rugă-ciune constantă înălţată Divinului.
Uitându-se la frumuseţea apetisantă a şoldurilor ei şi a sânilor, îşi dădu seama că intră spontan într-o erecţie superbă. Atunci Ea îşi mişcă coapsa, lăsând să i se vadă frumuseţea perfect reliefată a yoni-ului ei, ce iradia o lumină parcă irezistibilă pentru el. În el apăruse deja chemarea dragostei, când îşi dădu înfiorat seama, că prin acea expunere a yoni-ului ei, ea îi cerea acum să o privească în ochi, iar el, contrar firii lui, nu se uitase la primul lucru, la care se uita el la o femeie. La ochii ei ! Atunci ridică ferm ochii... şi-i întâlni pe ai Ei... !
Fu neantizat dintr-o dată, fulgerător şi mult sublimat cu întreaga lui fiinţă, de privirea formidabil de pătrunzătoare şi te-rifiant de frumoasă, dar penetrantă, până dincolo de el, cu care Ea îl ţintuia de ceva timp. Remarcă uimit că, deşi el nu mai exista sub privirea ei, lingamul lui super erect se încăpăţâna să rămână aşa, ca un ultim bastion rămas necucerit, deşi războiul era pierdut demult.
Acest ultim gând din mintea lui o făcu pe Ea să izbucnească într-un râs frumos şi cristalin, care îi accentuă şi mai mult complexitatea şi elevarea fiinţei sale, încât se trezi şi el râzând în hohote... În timp ce el continua să râdă din toată inima, ea se oprise de mult din râs. El îşi dădu seama că încă mai râde, doar de dragul râsului – nu mai râsese de mult aşa şi se opri cu o privire puţin vinovată, dar satisfăcută. Ea părea că îl înţelege perfect şi parcă zâmbi uşor înainte de a-l sublima iarăşi cu privirea ei, care îl făcea să uite cine este sau de ce exista. Era terifiant de fascinantă acum!
Totul părea că încremenise când, dintr-o dată, înainte măcar de a putea el să gândească sau să reacţioneze în vreun fel, totul atinse o viteză formidabilă. Ea îi smulse pur şi simplu...lingamul!
A simţit-o ca o smulgere oarecum a ego-ului efemer din fiinţa lui şi cu un gest intens, care părea că se derula cu încetinitorul, îşi aplecă capul într-o parte şi îi îngiţi savuros tot lingamul!
... Uh, nu-i venea să creadă, dar înainte să îi mai apară alte gânduri, în timp ce el se uita încă la gura ei însângerată puţin, o simţi cum cu cealaltă mână îi scoate lingamul lui prin yoni-ul ei şi i-l pune la loc... Era incredibil! Şi acum îi era mai ferm, mai pur şi mai atrăgător ca niciodată...
Apoi această fiinţă divină, ce era o Dakini, îşi luă simplu capul ei de pe umeri, în timp ce un alt cap îi apăru în loc. Îşi coborî primul cap, până în dreptul lingamului lui, acum cu adevărat superb şi îşi scoase limba sa suavă şi cu ochii întredeschişi uşor, ca în mijlocul unui extaz amoros profund, în care intră, îi linse uşor scrotul, apoi urcă în sus spre vârful lingamului, umezindu-l din abundenţă şi îl înghiţi treptat, până aproape în întregime, de trei ori la rând.
Cu fiecare înghiţitură simţea cum lingamul lui îi intră în gură şi îi alunecă pe cerul gurii ei în jos şi îi penetrează gâtul, dar era ca şi cum intensitatea fiecărui centimetru din ea creştea în el fantastic de mult. Celălalt cap al ei, de pe umeri, îl aţintea acum cu privirea aceea terifiant de înălţătoare şi îi ridica şi îi menţinea astfel fluxul ascendent al energiilor sale, către Ajna Chakra şi Sahashrara, care parcă îşi scuturau petalele şi începeau să vibreze în ritmul lor adevărat, în care au fost create şi lăsate de Dumnezeu să funcţioneze în fiecare om!
Simţea cum Bărbatul din el se trezeşte atât de intens prin aceste plăceri erotice şi prin sublimările lor, încât pielea lui plesnea de extaz şi îi cădea jos, lăsând să apară un alt înveliş în loc.
Capul îi era lăsat extaziat pe spate, iar privirea şi fiinţa lui aspira în sus, către Lumina Divină a Iubirii. Când la fel de simplu, ea îi taie dintr-o mişcare capul, care se rostogoli la picioarele ei.
El putea să vadă acum de pretutindeni totul şi nu se alarmă când văzu că după ce ea pusese un picior pe capul lui, acesta se transformă într-un simplu craniu şi apoi în cenuşă. Stătea aşa în faţa Ei, fără cap, doar cu inima fiinţei lui şi cu aspiraţia sa către înţelegerea ultimă.
Gura ei îi înghiţea lingamul a treia oară.
Era o stare terifiantă de catharsis, dar şi de renaştere şi ascendenţă spirituală a întregii sale fiinţe. Apoi, ca şi când nu ar fi fost îndeajuns tot acest miracol de până acum, ea îi puse simplu capul ei – care îi adorase lingamul până acum – pe umeri şi acesta se transformă în capul lui. El continuase să vadă totul, fără nici cea mai mică îndoială sau îngrijorare. Se abandonase total Voinţei Divine Atotputernice!
Apoi Ea mulţumită de adorarea lui şi de stările pe care el le trăia, se ridică în aer, în postura Lotusului – Padmasana – la nivelul capului lui şi intrară amândoi într-o meditaţie profundă de adorare a Prezenţei Beatitudinii, Vacuităţii şi a Luminii Divine din Iubirea reflectată şi manifestată prin Dragostea şi Erosul plin de Transfigurare şi Înălţare către Dumnezeu Tatăl!
Timpul părea că s-a oprit, iar el reveni din aceea stare de Extaz Beatific Divin, fără să poată pune în cuvinte vreo stare sau să emită vreun gând despre aceea „fiire” a sa.
O observă acum pe Ea, pe această Fiinţă Divină, Dakini a Dragostei Iubirii Beatifice de Dumnezeu, care era încă absorbită în contemplare.
El simţea cum întâlnirea lor se va apropia în curând de final, pentru că el încă nu avea nivelul de vibraţie atât de elevat încât să o urmeze în acea meditaţie ce combustiona parcă totul în aspiraţia Ei către Dumnezeu.
Chiar şi acea dimensiune astrală începea să fie aspirată, Ea trebuia să se reîntoarcă acum în sferele înalte ale cauzalului, ale Luminii şi Perfecţiunii Divine, de unde venise, prin Graţie Divină! Înainte însă de a se topi în Lumină îi mai făcu un cadou spiritual şi îi oferi o binecuvântare!
În timp ce dispăru într-o lumină asemeni unui fulger scurt, dar intens, un strop din nectarul yoni-ului ei se desprinsese şi înainte ca el să se apropie îndeajuns pentru a-i putea atinge cu limba Yoni-ul său Divin, se revărsă în jos spre el într-un curcubeu celest.
El îşi deschise gura larg să poată culege aceea Ambrozie a Zeilor şi a Eternităţii, dar stropul acela luminos transformat în curcubeu, îi intră acum prin creştet şi îi coborî în inimă, topindu-se în locul unde se manifesta Sinele Divin în om, puţin în dreapta inimii. Atunci fiinţa lui se transformă şi ea într-un curcubeu ce pleca din inima sa şi urca în sus înspre Divin!
El savura extaziat şi uimit la maxim tot ceea ce trăise, când sesiză din nou o prezenţă feminină. De data aceasta cu o amprentă subtilă mai cunoscută lui. Ea era tot dincolo de vălul ce îl forma apa aceleiaşi cascade...
Şi ea era fascinată de această explozie de culori, nuanţe, gusturi şi sunete. Se aplecă să miroase o floare, care tocmai înflorise sub privirea sa încântată, când o prezenţă masculină se făcu simţită undeva deasupra sa, puţin în dreapta.
Nu Îl putea vedea cu ochii săi, căci contururi de curcubeu, reliefau această prezenţă masculină, ce prin culorile şi mai ales muzica ce o emana fiinţa Sa, devenea din ce în ce mai atrăgătoare pentru ea. Simţindu-l empatic, ea îşi dădea seama că el îi simte fiecare gând sau intenţie cu anticipaţie. Telepatic, stabilise deja cu ea un dialog, mai mult de la inimă la inimă, decât prin cuvinte.
Ea intui că El este o Finţă de Lumină elevată şi că are să îi ofere ceva spiritual deosebit şi luă aceea floare şi o întinse spre el dar, instantaneu, înainte să îşi termine gestul, o ploaie de flori o acoperi, făcând-o să râdă, plăcut surprinsă. Râsul ei îi provocă Lui o mare bucurie şi ea putea simţi aceasta şi chiar vedea, după cât de intens şi de vibrante deveneau nuanţele din corpul său de curcubeu!
El deborda de atâta fericire şi sacru, iar muzica aceea celestă care ieşea de-a dreptul din fiinţa sa, îi dădea ei multă încredere în El şi multă deschidere faţă de tot ceea ce ar fi primit de la acestă Fiinţă Divină, care îi spusese telepatic că se numeşte Muzicianul Cosmic (Gandharva) al Dragostei Iubirii Beatifice de Dumnezeu.
Iar ca să o surprindă încă o dată, El creă prin muzica Sa, un curcubeu superb ce izvorî din El, ca o casacadă multicoloră şi se revărsă în alt curcubeu şi apoi într-un altul şi tot aşa, fiecare fiind parcă mai strălucitor ca celălalt şi mai nuanţat. Şi dintr-o dată unul dintre aceste curcubee, ce umpleau acum cerul acelei lumi paradisiace din astralul superior, uimitor de repede şi de spontan, se opri şi se revărsă direct, în inima ei, cuprinzându-i întreaga fiinţă. Vibraţiile i s-au răspândit repede în tot corpul, până ce o irizare puternică a început să iradieze din ea, odată cu muzica aceea a sferelor, ce parcă izvora acum şi din inima ei, asaltată de atâta Beatitudine, Iubire şi Frumuseţe Divină!
Pe măsură ce lumina curcubeului i se răspândea peste tot în fiinţă şi devenea din ce în ce mai densă şi mai vibrantă, ea simţea cum începe să intre în orgasme din ce în ce mai profunde, ce se amplificau, la fel cum cercurile unui lac liniştit, după ce arunci constant pietre în el, se perpetuează unul din celălalt, până ajung să cuprindă tot lacul, până la ţărm.
Simţurile i s-au acutizat, expansionând-o şi nu se mai sătura să savureze atâtea culori şi sunete ce îi umpleau sau îi înconjurau fiinţa.
Şi deodată un mic curcubeu melodios se desprinse din inima ei şi îi intră în gură, producându-i o multitudine de gusturi savuroase şi inefabile pe limbă şi în cerul gurii.
Apoi altele îi intrară în urechi, la fel, făcând-o să audă şi mai multe sunete şi inefabile armoniei cereşti, altele în nas, deschizându-i o paletă nebănuită a mirosurilor beatifice şi seducătoare.
Ca imediat după aceea, un curcubeu dens să izvorască din inima Lui şi să o pe-netreze prin yoni-ul ei, care vibra intens, urcând în inimă, de unde un alt curcubeu se întoarse în inima Lui, dizolvându-l instantaneu într-o expozie mirifică a zeci de curcubee.
Iar ea, pur şi simplu, avu impresia că yoni-ul ei îi explodează în tot universul, apoi inima sa şi treptat cel de-al treilea ochi şi apoi Sahashrara, centrul ultim al fiinţei, care o lega acum vertiginos şi ascendent de Însuşi Preaiubitul şi Preabunul Dumnezeu!
Nu mai putea să se oprească din a savura multitudinea de senzaţii şi de fericiri, de toate felurile, care o penetrau de peste tot şi o făceau să vibreze extatic, ci se orientă rapid cu toată finţa sa spre Abandonarea şi Adorarea lui Dumnezeu Tatăl!
Intră în aceea mediaţie şi în aceea beatitudine Divină cu toată finţa sa, renăscută şi recreată, uitând de tot şi de toate, în aceea Iubire a Fericirii Luminii Divine Infinite!
Nu mai ştiu cât a durat totul, câteva secunde sau câteva ore, dar când începu să îşi revină, se afla în faţa unui Shivalingam mare, sculptat în piatră neagră, ce vibra intens, emiţând parcă sunetul mantrei lui Shiva şi umplând mica peşteră, plină de petale de flori şi alte obiecte de adorare. În spate, intrarea peşterii era acoperită de o cascadă, ce curgea în nişte sunete mirifice, filtrând razele luminii ce luminau acest sanctuar închinat Iubiţilor Cosmici, Shiva şi Shakti!
Ea, plină de transfigurare şi adorare, se aplecă atunci uşor şi aprinse câteva lumânări şi revărsă lapte şi miere şi depuse câteva petale frumos miro-sitoare, peste Shivalingam, aşa cum făcuse de atâtea ori, în viaţa aceasta şi în alte vieţi, ca semn de adorare şi recunoştiinţă faţă de Iubirea Divină a Iubiţilor Cosmici şi faţă de Graţia lor Infinită şi Spontană, care venea prin Ei, direct de la Dumnezeu Tatăl... şi care se revărsase atunci asupra ei... şi care nu se va termina atunci şi acolo, ci va continua cu şi mai multă efervescenţă şi spontaneitate să se manifeste plenar şi liberă...
El trecu uşor de partea cealaltă şi nu mică îi fu mirarea când văzu o peşteră destul de mică, în care trona, vibrând în sunetul mantrei Sale, un altar, un Shivalinga închinat Iubiţilor Cosmici, Shiva şi Shakti!
Iar Iubita lui, profund transfigurată, căci se simţea că trăise şi ea o experienţă la fel de transformatoare şi de înălţătoare ca şi a lui, revărsa lapte şi miere peste Shivalingamul de piatră, ce nu părea totuşi din piatră, prin vibraţia vie ce o emitea continuu. Primiseră astfel prin Graţia Lor Divină, exact ceea ce aveau ei nevoie, cel mai mult în acel moment al evoluţiei lor spirituale, atât ca şi grad de înţelegere şi elevare a conştiinţei lor, vertical în sus, spre Dumnezeu Tatăl, cât şi ca purificare şi deschidere plenară a multor canale subtile de energie, din toate cele şapte corpuri subtile ale fiinţei lor...
El se apropie de Ea uşor, pe vârfuri, şi culegând din mers petale de tot felul, care erau peste tot pe jos, ca un covor viu şi primitor, veni în spatele ei.
În timp ce ea lăsa să cadă petalele pe care le avea în mână peste Shivalingam şi se pregătea cu cealaltă mână, pe care o adu-sese deja în dreptul sânilor ei fascinanţi, să se închine Iubirii şi Iubiţilor Cosmici, împreunându-şi mâinile, el, cum stătea ea puţin aplecată în faţă şi cu un picior ridicat pe Yoni-ul de piatră de la baza Shivalinga-mului, îi presără deasupra capului petalele şi, înainte ca ea să îşi dea seama, îi luă trupul ei cald şi fin în braţe, penetrând-o uşor dar ferm şi împreunându-şi cealaltă mână, cu mâna ei, care era pregătită deja pentru a se închina.
Ea tresări puternic, scăpând un mic strigăt, dar şi-l înăbuşi imediat când, întorcând faţa, plăcut surprinsă, buzele ei fură sărutate cu dor de Iubitul său; şi yoni-ul ei, care deja era umed din adorarea şi contemplarea Shivalingam-ului, se lărgi şi se plie profund peste lingamul Iubitului ei, pri-mindu-l tot în ea.
O penetră acum, plin de Iubirea şi Spontaneitatea Divină, până în inima ei...
Din inima lor, se născu un curcubeu mirific ce coborî până în lumea fizică, din corpurile lor astrale până peste corpurile lor fizice, devenind astfel EL ŞI EA, ALCHIMIŞTII TANTRICI, IUBIŢII CURCUBEELOR IUBIRII DIVINE!
Îşi aplecau uşor înainte corpurile şi mâinile, împreunate ferm întru adorarea vie şi totală a Iubiţilor Cosmici, Shiva şi Shakti, care se reflectau acum prin şi în ei doi!
Cu fiecare penetrare simţea cum se adânceşte din ce în ce mai mult în aceea fuziune intimă şi din ce în ce mai profundă cu Iubita lui!
Simţea cum mintea îi este topită în acel imens ocean al beatitudinii Iubirii, al apropierii şi deschiderii şi mai mari faţă de Dumnezeu!
Corpurile lor erau acum nişte temple vibrante la unison cu energii din ce în ce mai mari din univers…
Îşi dădea seama cum energia fundamentală a Iubirii le deschide pe rând, centrii de forţă, iar conştiinţele lor se expansionează, dar în acelaşi timp parcă de data aceasta înţelegând şi văzând cu ochiul interior, cum se trezeau acum, prin spirale de energie ascendente.
Datorită Graţiei Iubirii, corpurile lor purificate prin atâţia ani de practici yoghine, aveau unele porţi subtile care trebuiau închise, iar celelalte deschise, ca să se trezească încetul cu încetul în ei, energia fundamentală a vieţii, Kundalini Shakti, nemaifiind risipită şi pierdută în van.
Începea să se trezească şi să îşi înceapă ascensiunea sa către Dumnezeu!
Vedeau lumina roşie a lui Muladhara Chakra iradiind puternic şi luminând în sus pe coloană şi unindu-se parcă cu lumina ce le cobora prin creştetul capului – ştiau că orice întârziere prea mare pe calea evoluţiei spirituale, orice pierdere a energiei fiinţei lor, investită în ei încă de la naştere, pentru tot restul vieţii, ar fi închis unele canale energetice subtile pentru totdeauna în această viaţă şi ar fi îndepărtat şi mai mult această mare sărbătoare a fiinţei lor Divine din ei!
...Îşi pierdură apoi privirea unul în ochii celuilalt, regăsindu-se astfel într-una din ipostazele cele mai elevate de desăvârşire spirituală pe care o atinseră în alte vieţi, atunci în aceea viaţă din Kashmir, ca şi tantrici Kaula!